Bezoek ons op de beurs in Hardenberg

Bezoek ons op de beurs in Hardenberg

29 september 2015

Binnenkort vindt de jaarlijkse vakbeurs voor (intensieve) veehouderij weer plaats in Hardenberg. Een mooi moment om bij te praten en het laatste nieuws over wet- en regelgeving en vergunningen uit te wisselen met het oog op de voorgenomen (ver)bouw, uitbreiding of verandering van uw bedrijf.

We staan op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) van dinsdag 20 t/m donderdag 22 oktober a.s. en op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) van dinsdag 27 t/m donderdag 29 oktober a.s. De beurs is open van 13:00 tot 22:00 uur.

Graag ontmoeten we u om uw actuele situatie door te praten en te bespreken wat uw plannen en mogelijkheden zijn op het gebied van (milieu)regelgeving.

Afgelopen zomer is de PAS geïntroduceerd en is de systematiek van het aanvragen van een Nb-wetvergunning drastisch gewijzigd. Voorzover u nog geen Nb-wetvergunning heeft is het raadzaam die alsnog zo snel mogelijk te verwerven.

Sinds 1 augustus jl. geldt het nieuwe Besluit huisvesting. De maximale emissiewaarde voor nieuw te bouwen stallen is aanzienlijk aangescherpt. Rundveehouders zijn (ook) verplicht emissiearm te bouwen en pluimveehouders hebben naast maximale emissiewaarden voor ammoniak ook te maken met maximale emissiewaarden voor fijnstof.

We bespreken graag met u wat dat voor u betekent.

U vindt ons op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in hal 5, stand 545
U vindt ons op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in hal 5, stand 542