Henk Hof in dienst bij Hoeve Advies

Henk Hof in dienst bij Hoeve Advies

2 februari 2018

We zijn blij te kunnen melden dat per 1-3-2018 Henk Hof ons team komt versterken! Henk treedt bij Hoeve Advies in dienst als adviseur vergunningen en ruimtelijke ordening.

Henk werkte voorheen bij Exitus Bedrijfsontwikkeling in dezelfde functie vanuit Den Ham (Ov.) en is uitermate ervaren in alles wat op het gebied van vergunningen en ruimtelijke ordening (bestemmingsplannen) speelt. Hij heeft naast de nodige ervaring in de rundvee-, varkens- en pluimveehouderij ook veel ervaring opgedaan in de nertsenhouderij. Hij is een van de weinige specialisten op dit vakgebied die we in Nederland kennen.

Met de komst van Henk ziet ons team er als volgt uit:

  • Wim Hoeve: advies pluimveehouderij
  • Karin Kooijman: advies rundveehouderij
  • Henk Hof: advies pluimvee-, varkens- en nertsenhouderij
  • Wilma Hoeve: office management

Binnen de veehouderij zijn er tal van regels waar u rekening mee moet houden bij het maken van plannen voor uitbreiding, verplaatsing, verbouwingen of veranderingen op uw bedrijf. Hoeve Advies staat als gespecialiseerd adviesbureau al sinds 2004 veehouders bij met deskundig en praktisch advies op het gebied van bouw, milieu en bedrijfsontwikkeling. Dat doen we graag en met succes. Betrokken, flexibel en inventief. Wij zijn u graag van dienst met deskundig advies!