Introductie nieuwe teamleden

5 december 2017

Helaas gaat Bert Wiekema, na ruim 5 jaar bij Hoeve Advies hebben gewerkt en zich voor u te hebben ingezet, ons verlaten. Bert werkt nog tot medio januari bij ons en heeft ervoor gekozen daarna bij DLV Advies te adviseren in zaken die met mest, mineralen en fosfaat te maken hebben. We kijken terug op een periode van prettige samenwerking en wensen Bert alle succes toe in zijn nieuwe functie!

We zijn blij u te kunnen vertellen dat we tijdig vervanging hebben gevonden, zodat we u blijvend van dienst kunnen zijn.

Vanaf 8 januari 2018 komt Karin Kooijman-van der Vegt ons team versterken. Karin werkte voorheen bij DLV Advies als Specialist Vergunningen en is dus uitermate bekend met alles wat bij het verkrijgen van een vergunning speelt. Karin neemt de werkzaamheden van Bert over zodat uw vergunningaanvraag de aandacht krijgt die nodig is.

 

En we hebben nóg iemand aangetrokken om ons team te versterken: Arend Jan Schuurman. Arend Jan heeft op allerlei niveaus binnen de gemeente gewerkt in vergunningen en daar een schat aan kennis en ervaring opgedaan, die hij nu voor u gaat toepassen.

 

 

 

We hopen hiermee ons team nóg sterker te hebben gemaakt om u ook in de toekomst ondernemend milieuadvies te kunnen blijven geven! We zijn u graag van dienst.