Vacature Adviseur Vergunningen / ROM

Vacature Adviseur Vergunningen / ROM

25 januari 2017

Functieomschrijving

Als adviseur geef je agrarische ondernemers advies over vergunningen, bestemmingsplannen, bouwen en verbouwen. Als specialist ben je op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom stallen bouwen, activiteitenbesluit, omgevingsvergunningen, Milieu Effect Rapportages en natuurbeschermingswetvergunning (PAS). Daarnaast help je klanten met bestemmingsplanwijzigingen, principeverzoeken, ruimtelijke onderbouwingen en bezwaar- en beroepsprocedures.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met kennis en ervaring op het gebied van zowel ROM als veehouderij. Daarom verwachten wij dat je op beide vlakken je sporen hebt verdiend door studie óf door werk.

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als ROM-specialist binnen de agrarische sector of vergelijkbaar
  • HBO-diploma in de richting van agrarische bedrijfskunde (HAS), planologie of vergelijkbaar
  • Specifieke kennis op het gebied van bedrijfsontwikkeling, stalontwerp en wetgeving
  • Ervaring op het gebied van pluimveehouderij is een pré
  • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden

Wie ben jij?

Om deze functie tot een succes te maken ben je een ervaren adviseur met een scherp analytisch denkvermogen, commercieel vaardig en resultaatgericht. Daarnaast ben je flexibel in je aanpak om in een doelgericht gesprek het juiste advies te geven waarmee de klant vooruit kan.

Wij bieden

Werken bij Hoeve Advies betekent werken bij een kleine, resultaatgerichte organisatie met een prettige, informele werksfeer en korte lijnen. Met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, waardoor je mede invulling kunt geven aan je functie en het toekomstperspectief ervan. Een uitdagende (fulltime) functie met bijpassend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt vanuit ons kantoor in Rouveen om klanten in Noord, Oost en Midden-Nederland te voorzien van advies. Hoeve Advies adviseert naast pluimveehouders ook agrarische ondernemers met melkvee, vleeskalveren, vleesvee, paarden, schapen en geiten.

Informatie en solliciteren:

Heb je interesse? Stuur je sollicitatie met CV naar admin@hoeve-advies.nl
Heb je vragen: neem contact met ons op via tel. 0522-291635 (vraag naar Wim Hoeve).